Na lemati le thata le potlakileng le ama phello ea ho kenya mocheso ka hare?

Mamati a thata a lebelo le phahamengke monyako o tloaelehileng oa indasteri. Hangata li sebelisoa libakeng tse kholo joalo ka lithupelo le matlong a polokelo. Li na le litšobotsi tsa ho bula le ho koala kapele, tse ka ntlafatsang katleho ea sephethephethe. Leha ho le joalo, bakeng sa libaka tse ling tsa ka tlung tse hlokang ho kenngoa ha mocheso oa mocheso, mamati a thata a potlakileng a ka ama phello ea ho kenya mocheso ka hare.

Rolling Shutter monyako

Pele ho tsohle, sebopeho sa menyako e thata ka potlako hangata se bonolo, se entsoe ka motsoako oa aluminium kapa lisebelisoa tsa tšepe, 'me ts'ebetso ea eona ea ho tiisa e ka' na ea se ke ea tšoana le mamati a setso le lifensetere, e leng se etsang hore mocheso oa ka tlung o amehe habonolo ke mocheso o ka ntle. . Haholo-holo nakong ea mariha a batang, haeba thepa ea ho futhumatsa ka tlung e ke ke ea tlatsa mocheso oa ka tlung ka nako, ho bula le ho koala lemati le potlakileng ho tla baka tahlehelo ea mocheso ka tlung le ho ama phello ea ho kenya letsoho.

E le ho ntlafatsa phello ea ho kenya mocheso ka tlung, re ka nka mehato e meng:

Ntlafatsa ts'ebetso ea ho tiisa menyako e thata ka potlako. Lithapo tsa ho tiisa kapa li-gasket tsa rabara li ka eketsoa pakeng tsa foreimi ea monyako le lekhasi la monyako ho netefatsa tiiso e felletseng ha lemati le koetsoe le ho fokotsa tahlehelo ea mocheso.

Kenya likharetene tsa mocheso. Ho kenya likharetene tsa ho kenya mocheso ka hare kapa ka ntle ho mamati a thata a potlakileng ho ka arola ka katleho phapang ea mocheso pakeng tsa ka tlung le ka ntle le ho ntlafatsa phello ea ho kenya mocheso ka hare.

Sebelisa lisebelisoa tsa ho futhumatsa mocheso bakeng sa ho thibela mocheso. Sebelisa lisebelisoa tsa ho kenya mocheso ho pota-pota lemati le thata ka potlako kapa ka hare ho lerako ho qoba tahlehelo ea mocheso le ho ntlafatsa phello ea ho kenya mocheso ka hare.

Theha mokhoa oa ho laola mocheso. Ho ea ka liphetoho tsa mocheso oa ka tlung, tsamaiso ea ho laola mocheso e ka thehoa ho laola thepa ea ho futhumatsa ka hare ho etsa bonnete ba botsitso ba mocheso o ka hare le ho fokotsa litšila tsa mocheso.

Ka kakaretso, le hoja mamati a thata a potlakileng a ka ama phello ea ho kenya ka hare, ka mehato e meng e sebetsang ea ho kenya letsoho, phello ea ho kenya ka tlung e ka ntlafatsoa ka katleho ho netefatsa boiketlo le ho boloka matla a tikoloho ea ka hare. Re ka khetha mehato e nepahetseng ea ho kenya letsoho ho latela maemo a nnete ho netefatsa botsitso ba mocheso oa kahare le boiketlo.


Nako ea poso: Jul-03-2024