Faʻafefea ona faʻapipiʻi le 4 panel sliding door

O le fa'apipi'iina o se faitoto'a fa'ase'e e fa o se auala sili lea e fa'aleleia atili ai le matagofie ma le fa'atinoga o lou avanoa e nofo ai. Pe o e suia se faitotoa tuai pe faʻapipiʻi se mea fou, o lenei taʻiala o le a tuʻuina atu ia te oe laasaga talafeagai e faʻamautinoa ai se faʻapipiʻi manuia. O lea, tatou amata!

customize faitotoa faasee

Laasaga 1: Fa'apotopoto meafaigaluega ma meafaitino
Ae e te leʻi amataina, ia mautinoa o loʻo ia te oe meafaigaluega ma mea uma e manaʻomia. O le a e mana'omia se fua fa'amau, se tulaga, se sikulati, se vili, sikulima, ma se pusa fa'ase'e faitoto'a, lea e masani ona aofia ai le laulau o le faitoto'a, fa'avaa, ma meafaigaluega.

Laasaga 2: Fua ma saunia le avanoa
Amata i le fuaina o le lautele ma le maualuga o lou faitotoa tatala. Ia mautinoa e sa'o au fua ona o so'o se eseesega o le a a'afia ai le fa'apipi'iina. A uma loa le fua, saunia le avanoa e ala i le aveeseina o soʻo se mea, faʻamau, poʻo faʻavaa faitotoa tuai. Faʻamama le vaega ina ia mautinoa le faʻapipiʻiina lelei.

Laasaga Tolu: Fa'apipi'i le Ala pito i lalo
Muamua, tuu i lalo le ala pito i lalo o loʻo tuʻuina atu i totonu o le pusa faʻataʻavalevale. Fa'aoga se tulaga e fa'amautinoa ai e tutusa. Afai e mana'omia, fa'aopoopo i ai sima e fa'ata'atia ai le ala. Faamautu le ala i le tulaga e ala i le viliina i totonu o le fola e faʻaaoga ai faʻamalama ua saunia. Ia mautinoa e saogalemu ma laugatasi le ala a'o le'i alu i le isi laasaga.

Laasaga 4: Fa'amau fa'amau ma fa'alava ulu
Sosoo ai, tu'u fa'amaufa'ailoga (pepa fa'atutu sa'o) fa'asaga i puipui i itu uma o le avanoa. Fa'aoga se tulaga e fa'amautinoa ai o latou palama. Fa'amau le fa'avaa o le faitoto'a i totonu o fa'amau puipui e fa'amautu ai. Ona fa'apipi'i lea o le fa'alava ulu (fa'avaa fa'asaga i luga o le avanoa), ia mautinoa o lo'o fa'atutu ma fa'amau lelei.

Laasaga 5: Faʻapipiʻi paneta faitotoa
Si'i ma le faaeteete le laulau o le faitotoa ma tuu i totonu o le ala pito i lalo. Fa'ase'e i totonu o le avanoa ma ia mautinoa e fetaui lelei. Fetuuna'i le tulaga o fa'ava'a faitoto'a pe a mana'omia e maua ai se fa'aaliga tutusa i itu uma. A mae'a ona fa'aoga lelei, fa'amau le laulau o le faitoto'a i le fa'amau e fa'aaoga ai fa'a sikula ua tu'uina atu.

Laasaga 6: Su'e ma Fa'alogo
A maeʻa ona faʻapipiʻi le faitotoʻa laulau, faʻataʻitaʻi lona faʻatinoga e ala i le faʻasolo i tua ma luma. Faia so'o se fetuunaiga e mana'omia e fa'amautinoa ai e fa'ase'e solo le laulau. Afai e manaʻomia, lubricate le ala pe fetuunai le maualuga o le laulau faitotoa.

Laasaga 7: Fa'auma fa'auma pa'i
Ina ia faʻamaeʻa le faʻapipiʻiina, faʻapipiʻi soʻo se meafaigaluega faaopoopo o loʻo aofia i totonu o le pusa faʻataʻavalevale, e pei o au, loka, poʻo faʻamaufaʻailoga. Mulimuli i fa'atonuga a le gaosi oloa mo le fa'apipi'iina lelei o nei vaega.

E ala i le mulimulitaia o nei laasaga ma lea laasaga, e mafai ona e faʻapipiʻi lelei se faitotoʻa faʻataʻitaʻi e fa i lou fale. Manatua e fai fua saʻo, faʻaoga meafaigaluega saʻo, ma faʻamautinoa le faʻaogaina lelei aʻo faʻapipiʻi. Fa'atasi ai ma faitoto'a fa'ase'e fou matagofie, e mafai ona e fiafia i le fa'aleleia atili o mea fa'alelei ma fa'aopoopo le fa'aogagofie i totonu o se avanoa e nofo ai.


Taimi meli: Nov-22-2023