Koje su metode podudaranja za električne daljinske upravljače za rolo vrata

Trenutačno postoji mnogo vrsta i specifikacija električnih rolo vrata na tržištu, a električni daljinski upravljači za rolo vrata različitih specifikacija imaju različite metode uparivanja. Dakle, sljedeće ću vam predstaviti kako upariti električni daljinski upravljač za rolo vrata.

Vrata s kapcima
1. Koje su metode podudaranja za električne daljinske upravljače za rolo vrata?

1. Naučite metodu sparivanja

Ovo je najčešći način uparivanja. Najprije stavite bateriju daljinskog upravljača električnih rolo vrata i provjerite radi li baterija ispravno. Zatim pronađite gumb za učenje na upravljaču električnih rolo vrata, pritisnite ga i držite nekoliko sekundi dok svjetlosni indikator ne počne treperiti. Zatim pritisnite gumb za uparivanje na daljinskom dok svjetlo ne počne treperiti. Na kraju pričekajte nekoliko sekundi dok svjetlo ne prestane bljeskati, što označava uspješno uparivanje.

2. Metoda podudaranja kodiranja

Ova metoda je prikladna za neke posebne modele električnih daljinskih upravljača za rolo vrata. Najprije pronađite prekidač za kodiranje na upravljaču električnih rolo vrata i okrenite ga u određeni položaj. Zatim pritisnite gumb za uparivanje na daljinskom dok svjetlo ne počne treperiti. Na kraju, vratite sklopku za kodiranje u prvobitni položaj i pričekajte nekoliko sekundi dok indikatorska lampica ne prestane treperiti, označavajući uspješno uparivanje.

3. Metoda prilagodbe frekvencija
Ova je metoda prikladna za neke električne daljinske upravljače za rolo vrata kojima je potrebno prilagoditi frekvenciju. Najprije pronađite prekidač za podešavanje frekvencije na električnom upravljaču rolo vrata i postavite ga na određenu frekvenciju. Zatim pritisnite gumb za uparivanje na daljinskom dok svjetlo ne počne treperiti. Na kraju, vratite prekidač za podešavanje frekvencije na izvornu frekvenciju i pričekajte nekoliko sekundi dok indikatorska lampica ne prestane treperiti, označavajući uspješno uparivanje.

4. Ponovno postavite metodu uparivanja

Ova je metoda prikladna za neke situacije u kojima treba ponovno upariti električni daljinski upravljač za rolo vrata koji je uparen. Najprije pronađite tipku za resetiranje na upravljaču električnih rolo vrata, pritisnite je i držite nekoliko sekundi dok indikatorska lampica ne počne treperiti. Zatim pritisnite gumb za uparivanje na daljinskom dok svjetlo ne počne treperiti. Na kraju pričekajte nekoliko sekundi dok lampica ne prestane bljeskati, što označava uspješno uparivanje.

2. Kako koristiti električni daljinski upravljač za rolo vrata
Prvo moramo razumjeti osnovnu strukturu daljinskog upravljača električnih rolo vrata. Električni daljinski upravljač za rolo vrata obično se sastoji od nekoliko gumba i zaslona. Gumbima se upravlja otvaranjem i zatvaranjem rolo vrata, a zaslon služi za prikaz trenutnog radnog stanja.

Zatim moramo upariti električni daljinski upravljač za rolo vrata s rolo vratima. Prvo pronađite gumb za uparivanje na vratima rolete, pritisnite i držite gumb za uparivanje, a zatim pritisnite gumb za uparivanje na daljinskom upravljaču. Nakon nekog vremena čekanja, na zaslonu daljinskog upravljača prikazat će se poruka koja označava uspješno uparivanje.

 

Nakon uspješnog uparivanja, možemo početi koristiti električni daljinski upravljač za rolo vrata. Prvo pritisnite tipku za otvaranje vrata na daljinskom upravljaču i rolo vrata će se automatski otvoriti. Ako trebate zaustaviti pomicanje rolo vrata, možete ponovno pritisnuti tipku za otvaranje vrata i rolo vrata će se prestati pomicati. Isto tako, pritisnite gumb za zatvaranje na daljinskom upravljaču i rolo vrata će se automatski zatvoriti. Ako trebate zaustaviti pomicanje rolo vrata, možete ponovno pritisnuti tipku za zatvaranje i rolo vrata će se prestati pomicati.
Osim tipki za otvaranje i zatvaranje, električni daljinski upravljač za rolo vrata može biti opremljen i drugim funkcijskim tipkama, kao što su tipke za pauzu, tipke za odbrojavanje vremena itd. Za korištenje ovih funkcijskih tipki, pogledajte priručnik za daljinski upravljač .


Vrijeme objave: 14. lipnja 2024